Tuesday, October 23, 2007

på återseende

hje.
tänkte skriva lite om vad som hänt sen senast. håll i hatten för nu börjar det!
jag har fått tre nya kompisar, eller vad man nu ska kalla dom. David, helena och mathias, david och mathias går i mp1a (jag går i mp1b) och helena går i led1c... elr nå sånnt.
Vad mer? :/
ska på stan idag med frida och om någon behöver göra av med pengar så lägg bara över dom i mitt toma konto! det e inte tomt men jag är ett levande bevis på att du visst kan shoppa upp tretusen kronor på en månad! jupp, har nästan gjort det. ;P
och fan för den som kallar mig oansvarig, håll den komentaren för er själv! jag behöver inte det just nu.
aja, sen då?
tror inte att det har hänt så mycke mer, har ju typ inte sett nå fotboll sen jag flyttade till mamma och har typ ingen aning om hur det kommer att bli.
vet att det är folk som tar illa upp när jag "hänger ut" folk på min blogg! skit på er!
tänker dock inte hänga ut någon helt naken, men ska konstatera ett problem, om ni har problem med det så försvinn elr nå.
jag ska bo hoss mamma hela tiden, borde inte hon i så fall få hela barnbidraget + underhåll? undrar bara för hon får inte det.
orkar inte skriva nå mer just nu, ska till skolan snart.
och ta inte illa upp för mina sakrastiska komentarer, jag har just vaknat! >.<

5 comments:

Anonymous said...

Suck! Väx upp, bruden!

Denise said...

anonymous! Väx upp själv och börja med att inte vara så feg! Om du nu har en kommentar till vevv så kan du väl i alla fall berätta vem du är?!?!
Förlåt om du har tagit illa upp men jag tycker verkligen inte att du ska få ta och säga vad du vill till min kusin! SUCK! på dig! Om du säger till veve att hon ska växa upp så kan du ju alltid börja med att växa upp själv!

Werona said...

Denise! Jag älskar dig! ^^ tack ^^
anldeningen till varför jag inte ville att någon jobbig skulle komentera var för att jag orkar inte med alla nedtryckande komentarer just nu... men men, det var tydligen för mycke begärt...
åter igen, tack didd!! ^^

Mimmi ( veves mamma) said...

Hej anonymous
jag ids inte ens skriva om allt som jag skrev till dig på förra inlägget...till dig vill jag bara säga väx upp själv, var inte så barnslig som du tycker att veve är. Stå för dina åsikter, så kanske andra tar dem på allvar. Kul att vara anonym,säga saker så att dem andra som kommenterar går i taket, där lyckas du bra, måste vara himla kul, att lyckas,man får den känslan att det är det du är ute efter. Mitt råd till dig veve är att inte ta åt dig av elakheter och spydiga kommentarer som skrivs anonymt på det här sättet, dem är värdelösa eftersom avs skäms så mkt för dem att personen inte törs skriva under. Jag tänker inte glädja dig mer med att reagera på dina små elakheter, ett råd till er andra... gör det inte, det bara nöter på tangentbordet

camerafreak- said...

jag håller fullständigt med Mimmi. Asså orka vara anonym, det bevisar bara att du är omogen och inte vågar stå för din åsikt. Om man inte vågar stå för sin åsikt så är man FEG! alltså, anonyma personer som skriver massa elakheter är bara fega. VÄX UPP FÖR FAN!
Vevv är bäst <3