Tuesday, April 29, 2008

en lat dag

Dagen började med nyheter om att Estetisk verksamhet, textil var inställt pga utbildning... och jag fick reda på det då jag befann mig på plats! Vilket betyder att jag steg upp en timme för tidigt för att åka på en lektion som jag inte änns skulle ha, surt.
Det enda possitiva i situationen var att jag fick träffa Helena på morgonen och ge min muppis en kram innan jag skulle springa vidare.

Tandläkarstolen väntade på mig vid tio tiden och jag var där ca... 75 minuter för tidigt, trotts att jag släpade mig över bergnäsbron till fots! Skippade lyxen med buss för att få lite vardagsmotion, dock lockade ett antal genvägar under resans gång, men jag kan stolt meddela att jag motstod dessa.
Väl framme roade jag mig med att läsa gamla tidningar och stirra på min mobil för att, med tanke kraft,
förmå någon att sms:a mig. Visade sig vara lönlöst.

Besöket tog längre tid än väntat och jag lyckades missa bussen tillbaka med sju minuter, inga fler lyx minuter framför spegeln med smikväskan i handen när jag har brottom alltså.
Väl i stan igen (civilication!) träffade jag Daniella för att luncha med henne, vi bytte lunchen mot ett långt pass på Kicks parfymavdelning där vi hittade ett antal mummsiga parfymer som man bara MÅSTE ha!

Nu ska jag skriva en insändare till Kuriren och plugga lite sh, ha det bra! :)

No comments: