Monday, May 05, 2008

Sur kaffe-addict

Hej!
Trevlig dag idag, började med dubbla nationella prov i engelska, reading och listening delarna. Det ända positiva denna morgon var alltså David som jag lyckades stöta ihop med, sammt den efterlängtade kaffekoppen som jag hade inhandlat.
Första delen var reading och tycker det gick jätte bra, den delen var helt enkelt lätt och jag blev mycke nöjde med min insatts. Var färdig bland det fem första och hade en timmes rast till nästa del, tog en promenad för att rensa huvudet och inhandla kaffe så att jag skulle klara listening också.
När det var ca 20 minuter kvar tills nästa del träffade jag David igen (lycka!) och vi satt och pratade med John och lite själv också, det var mycket mysigt.
Listening delen gick sådär för jag tappade bort mig i början, återhämtade mig nån stans i mitten och i slutet av provet fick jag värsta blackouten. Allt typ svartnade och jag höll på att falla av stolen, fick knopa ihop det sista genom att halvt gissa var jag skulle skriva och sen när vi fick lämna klassrummet var det bara att springa till toaletten. Drack lite vatten och allt blev klarare och, trots att jag bore fattat varnings signalerna, gick jag och Pia och inhandlade kaffe igen (min tredje kopp).
Sen mådda jag inget bra, var tvungen att äta nån lunch, men Pia sa att det var nått äckligt (vilket är mycket troligt då det för det mesta är så) så efter sista lektionen gick jag till konsum och köpte en sån där Wasa smörgås grejj som dom säljer med nån ost på. Det var verkligen inte värt de sex kronor jag la ut på den och jag åt bara halva.
På busswen hem höll jag verkligen på att spy, tre koppar kaffe på tom mage = ingen bra ide!
Nu ska jag vara kaffe och te fri resten av veckan så att jag hinner hämta mig från denna hämska kaffe addiction!
Man blir verkligen sur efter tredje koppen för man blir rastlös, trött och sen mår man ju dåligt också.

Min dag i kort:
+ Träffade David massor med gånger.
+ Träffade Danni och hennes kompisar.
- Har börjat hata kaffe.
- Mår illa, fortfarande!

No comments: