Monday, December 15, 2008

Pulsar som slår

Mjaa, än en gång går det för lång tid emellan åt.

I heljen (lördag till söndag) var jag och Lydia och kännde lite på Forsnäs-pulsen, väldigt mysigt.
Vi åkte iof klockan tio, vilket förövrigt var en dålig tid för då han inte jag väcka David och få honom att följa med, men vi var tvugna att åka då för pappa hade en tid att passa.
Efter mycket om och men kom vi iaf fram efter nästan en timme och då var man ganska trött och ville bara lägga sig och vila, men så fort vi komm innanför dörrarna så skickade Farmor ut oss i snön igen för att skotta.
Tänk mina muskler och en stor jävla snöskop-grejj! O.o
Kul, men man måste påstå att det har en viss charm. Man kände att man levde och det var lite roligt när jag väl fått varma kläder. Men såklart slutade allt dåligt då jag inte fick någn luft och var tvungen att gå in och ta medicin, och sen ides vi inte gå ut igen. :D

Strömmen hade varit borta sen ungefär vid fem-tiden, så vi satt framför kaminen och spelade schack. Lite nostalgiskt. :)
Sen drog vi till Kattinkigården, till Katja och Tinki och det var jättemysigt, vi lagade mat på en gannal spis som man eldar i och man kännde sig riktigt skogsmullig av sig. Vi (Katja :D ) gjorde jätte god mat, iaf så var det jätte god blomkål och ris. De andra åt kyckling, men som tidigare kännt är jag vegetarian.

Satt och tänkte lite när vi var där. Jag har ju alltid saknat en viss puls, det där häktiska livet som jag senast i sommras kännde av i Stockholm. Jag älskar verkligen det där livet, men sammtidigt skulle jag kunna tänka mig att ha ett hus i skogen också där man känner sig mer inspirerad och kreativ, eller det gör jag iaf! :P

Nå, nu ska jag ut på upptäcksfärd i livet bortanför skärmen igen.

Blessed be!

No comments: