Friday, January 16, 2009

Fira fira fira! :D

Vilka hot man får då och då. O.o
Lydia sa typ att jag inte fick använda hennes super dator om jag inte uppdaterade min blogg så here we go!

Seriöst så har det inte hänt så mycket den senaste tiden, om ett litet tag har jag och David varit tillsammans i ett år. Närmare bestämt den 5:e Februari.
Igår var min halva av klassen på första mötet på NSD om Tidender, där kommer vi skriva några veckor framöver så håll utkik efter mig!
Har skrivit mitt första CV någonsin, vilket sög, men nu är det gjort i alla fall.

Lyckades bränna mig när jag solade solarium, så är arg, men det var i onsdags så jag hade tänkt att sola idag. Tyvärr så kom skolan ivägen, det blir antagligen till heljen istället. Om jag nu tar mig in till stan.

Och så lite framöver då. Morfar och Kevin fyller år i heljen, jag ska testa några kampsporter och så firandet av årsdagen såklart! Blir äta ute, vilket självklart är mys! :)
Har även bokat biljetter till Klöverträsk revyn till mig och David, vad gör man inte för att få vara ute och visa upp the boyfriend som till och med min mormor och morfar börjar tvivla på existerar?
(Vilket inte är något dom sagt rakt ut, men antar att det är en befogad gissning iaf.)

Skrivit en krönika som finns att läsa på Aquila, Medieprogrammets webbtidning. Det var roligt för jag skrev om Liverpool vilket verkligen är ett ämne som intresserar mig, antar att det dock var bäst att ta bilderna till artikeln! :D
Var på match och fotade Ylva och Ebba, världens sötaste gullungar!
Ska sätta upp en länk till tidningen snarast, jag är ju trots allt chefredaktör. xP

Nåja, nöjd Lydia?

1 comment:

Smultrontott said...

MYCKET STOLT. Du bör blogga oftare, serdu, nu får jag se min lillasyster igen :) Än om bara på bild. Jag saknar henne.