Wednesday, September 12, 2007

i dont care!

(nått jag skrev i min dagbok på moc, tyckte att mamma och pappa kunde få reda på det åxå... man aldrig i livet att jag skulle länka dom från moc!! glöm det, läs det här istället.)
Like the title said, i dont car anymore.
My dad is so enoying, i cant do ANYTHING for him.
  • Like ever sience i told him that i dont want to eat meat he havnt done a shit to help me, he always complains about i should atleast eat fish, no way! That he can forget.
  • I have always wanted to pierce my lip, sience i was 13 years old, almost all my friend have done it and they have so selfichly grounds for not letting me do it! (by them i mean both mom and dad.) they say that I am to young to make that kind of decision, that it will be an ugly hole there forever, that it will not look good if i become a model... I DONT EVEN HAVE PLANS ON BEING A MODEL!! I want to be a fucking journalist, not a fucking model!
  • The latest, i want to get a tattoo, there is a girl in my clas who inspired me and they cant even let me do that! all i hear is that im to fucking young to make that kind of decision.
IM 16!! I know perfectly well what im going to work with for the rest of my life, and get a piercing or a tattoo will not make any different on my grades and just becaus im pierced it dosen't mean im all of sudden is turned into slutt and is staying out all night, it will still be boring, no-life me!! Its not like just because they let me do what i want they'll lose me and i would move to stockholm and sell drugs or anything...
They can't even stop it, they just makes me mad, but i decided that i dont care anymore! im gonig to do whatever i want and they arnt going to stop me! Becaus i dont care anymore, dont care about what they say, i dont care.
(vile bara göra ett till lägg, när jag skrev det här blev jag så jävla lessen, jag blir alltid lessen när jag måste måla ut sanningen såhäär, svart på vitt, men det går inte att hålla inne längre!!)

5 comments:

Anonymous said...

Veronika
du är fantastiskt duktig på att skriva och att utrycka dig.istället för att hacka ner på dig själv hela tiden var stolt över den du är och över den fantastiska gåva du fått och ta vara på den. Du har verkligen talang och jag skulle inte bli förvånad om vi inte ser ditt namn i tidningana en dag eller kanske en egen bok.
Det tar tid att hitta sig själv i livet veta vem man är och var man står. Det är en jobbig tid tro mig jag vet,och man kommer tvivla livet ut med jämna mellanrum på det men med tiden, åldern och erfarenheten så lär man sig att hantera det bättre än vad du gör nu.
var rädd om dig i livet
stor kram

Swedish Beauty said...

Jag håller med. Du inspirerade mig i femman att vilja pierca mig. Du har inspirerat mig till mycket. Pappa säger att "han vet hur jag känner mig" att "han var som jag när han var ung". (och det är han i VISSA fall) Men hur fan kan han tro att jag vill bo i ett jävla respektabelt rum, STÄDAT!? Hur kan han inte fatta att jag vill pierca mig eller tatuera mig!?

Werona said...

Till Lydd: Mins du att pappa och mamma sa att jag skulle tänka på det i 2 år när jag gick i 7an? det har fan gått 3(!!!) år och si är fortfarande kvar på samma punkt som vi startade på... märkligt, tycker du inte?
Till Anonymous: Jag tycker inte att jag hackar ner på mejj själv, jag tycker att jag för fram vad jag vill på ett sätt som hackar ner på mina föräldrar... Men om det inte är vad du ser när du läser texten så känns det nästan som att jag har misslyckats... :/ Tack föresten för att du tycker att jag är duktig på att skriva, det uppskattar jag. ^^

Mamma said...

det är sant att jag inte vill att du piercar dig el tatuerar dig, varför? jo för som jag sagt många gånger så lägger du ner hela din själ på ngt ett tag, sen byter du till ngt annat,du vet fotbollsvm, the rasmus , japan, winx mm :),fast som sagt så är du äldre nu, och ja det blir bara ett litet hål om du piercar dig, men vill du vara piercad om 3 mån, det var därför som vi sa att du skulle vänta i 2år, jag hoppas att du blir en journalist,inte model.Nu har det tydligen gått 3 år,kan du förstå varför jag ville att du skulle tänka efter? Jag håller med anonymous det tar tid att hitta sig själv,du har undersökt mkt på vägen så det är inte neg att vara ombytlig men man kanske måste fundera en stund på sånt som kommer finnas kvar resten av livet, tex en tatuering, ett hål iläppen.Vi kan kanske inte stoppa dig fast jag önskar att du vill lyssna på det vi har att säga och tänka på om vi har rätt.Det är tråkigt att höra att du måste måla ut sanningen såhär, det måste innebära att vi är väldigt dåliga på att lyssna och diskutera, vi får skärpa oss.Vi kan ju prata istället, för att skriva på internet, det tar så lång tid för mig att få det jag vill säga sagt :),vill bara tillägga att det tog mig 40 år att bestämma mig för ett hål inäsan :) kram mamma

Werona said...

det tog inte alls 40 år för dejj att bestämma dej för att pierca dejj i näsan, du kom på det max ett år innan du gjorde det.