Tuesday, September 18, 2007

This weekend, 3 dagar kvar

Hej, nu är jag förbannad.
Mamma säger att det inte gör något för henne, att hon tycker det är okej om vi vill pierca oss, att det inte är något speciellt. Men när hon säger att hon ska prata med pappa och diskutera det med honom så händer inget, hon "har inte tid" eller "har inte orkat", eller något ännu löjligare.
Som när vi skulle till Paris och pappa inte hade frågat henne eller något innan de bestämmde det, då sa han "jag kommer aldrig fråga dig om det är något jag vill göra med mina barn", eller nått sånnt, aldrig delen stämmer iaf... Hur som helst, mamma pratar jämt om det när hon är arg på pappa, men när det väl gäller så sitter hon fan bara tyst och blir överkörd gång på gång. Och det gäller inte bara detta ämne.
Pappa å andra sidan är inte mycket bättre själv, han "diskuterar" hela tiden med oss, kan aldrig förklara sig själv besegrad eller att han har fel. Sen säger han att han "stod tyst och lyssnade" och att han har "tränat bort att lyssna men ändå inte lyssna", och man får värsta kännslan jag-är-så-perfekt-och-kan-allt-och-är-mycket-bätter-än-alla-andra när han ärså. Och när man har kommit förbi diskuterar stadiet, eller bara om han är på dåligt humör, så börjar han skrika för minnsta lilla grejj. Och, vare sig han diskuterar eller skriker åt en, så har han alltid något hotfullt över sig som gör att jag inte vågar säga något till honom.

Nu har jag startat en nedräkning, i heljen kommer troligen Moa hit till klövern och... Aa, alla som har hängt på i nyhetssvängarna här vet det, hon har tagit nästan alla piercingar själv.
Alltså om jag inte har ett svar på fredag efter skolan, ett positivt svar, det är en bra tid för jag slutar 5, så ska hon få göra det!
Och, till mamma och pappa, det är erat fel om jag får värsta infektionen eller om hon träffar en närv eller något! För ni kan aldrig lyssna, ni kan aldrig prata för våran skull, ni kan inte änns lita på MIG!! Den äldsta av era barn, jag är fan ingen liten bäbis längre, men om ni fortsätter att bete er som att jag är det och försöker styra mig så kan ni ju fan gå och hänga er! Ni av alla, ni som "vet hur det är att vara i den där åldern" (jo visst, eller hur?!), borde väll veta att det bara kommer trigga mig att göra dummare och dummare saker, men kom inte och klaga hos mig när jag har piercing på varje tänkbara ställe på kroppen och har armarna fyllda av tatueringar! Ni kanske inte tycker att det är snyggt, men ni är inte JAG!! Jag är JAG!! Inte ni och jag lever i den här generationen, inte ni, ni har stannat på 70-talet och för mig får ni gärna stanna där tills ni ruttnar bort, men stoppa inte mig för fan!" Jag lever i 2000-talet och jag tycker inte som ni!
Där har ni något att tänka på, 3 dagar kvar...
----------------------------------------
THE USED
"On My Own"

See all those people on the ground
Wasting time
I try to hold it all inside
But just for tonight
The top of the world
Sitting here wishing
The things I've become
That something is missing
Maybe I...
But what do I know

And now it seems that I have found
Nothing at all
I want to hear your voice out loud
Slow it down, slow it down
Without it all
I'm choking on nothing
It's clear in my head
And I'm screaming for something
Knowing nothing is better than knowing at all

On my own [x6]

Without it all
I'm choking on nothing
It's clear in my head
And I'm screaming for something
Knowing nothing is better than knowing at all

On my own [x4]

8 comments:

Bea said...

Hej igen!
Jag håller med dig om att mimmi blir överkörd varje gång hon pratar med Bernt,hur arg hon än är så ger hon alltid med sig.Jag vet inte vad det beror på, men av egen erfarenhet så är han väldigt jobbig att diskutera med, han kör sitt prat och det är rätt punkt slut. Så på ett sätt förstår jag hon, men åt andra sidan kan hon ju inte bli överkörd varje gång.Vi måste försöka att hjälpa henne med det.Om pierca sig så håller jag faktiskt med eran pappa(bli inte arg på mig nu) Men det är ju så att det kan bli mycket infektioner och flera har ju fått ansikts förlamning.Så tänk dig för, och i fall du nu ska göra det så gör det hos ett proffs som har rena grejor och vet hur man ska sticka. Kan du inte försöka att ringa och prata med pappa?? Vem vet han kanske förstår den här gången. Om han har sagt att du skulle vänta 3 år och det har gått det så måste han ju gå med på det tycker man. (fast jag tycker inte att ni ska göra det) Vi hörs ha det så bra

Werona said...

Om man gör det hos ett proffs så är chansen mindre att det blir infekterat och minimal att jag skulle bli ansiktsförlamad, och det var just därför jag sa det, så att mamma och pappa vet vad som kan hända om jag blir tvungen att göra det hos moa.
Prata om det har vi redan försökt, fii gick å pratade med honom och han sa blankt nej. :/

Bea said...

Har du sagt att du gör det hos moa ifall du inte får?
Om du får för mamma så gör det då, pappa brukar ju köra sitt eget rejs mot henne. Men det kanske är bra att du säger att du gör det till han,( innan du gör det.) Hoppas det går bra. Men tänk att när han säger nej så är han kanske orolig att det ska hända nått tex ansiktsförlamning. Jag vet att båda dina föräldrar älskar dig och är rädda om dig, så dom säger nog inte nej för att vara dumma. vi hörs

Anonymous said...

Jag har läst de flesta av dina inlägg. Jag tycker att du uppför dig som en "bäbis". Är du så dum att du anlitar Moa till att pierca dig så bekräftar det ytterligare att du inte är så "stor" som du själv tycker. Tänk på att du och även Moa är straffmyndiga och händer något dig t.ex ansiktsförlamning så är det Moa som får ta straffet vid en ev polisanmälan om misshandel. Skärp dig och bevisa att du är 16 och inte en "bäbis" för du uppför dig verkligen som en sådan.

Bea said...

Jag stavade lite fel rejs haha race ska det ju vara.

Bea said...

Jag tycker att när man lämnar ett inlägg och kallar nån för bäbis så kan man väl ändå skriva vem det är i från. annars törs man ju inte stå för vad man tycker. Så ta och skärp dig själv.

Anonymous said...

Jag satt här och tänkte att den som skrev att att Moa åker dit i fall det skulle hända något har faktiskt rätt. Det jag menade var att om du ska pierca dig så gör det hos ett proffs som jag sa förrut.

Werona (kan inte logga in) said...

Jo, men ofta att jag skulle anmäla moa för misshandel om jag blev ansiktsförlamad, det är helt mina föräldrars fel i så fall. Och jag har skickat det här till mamma och pappa så dom har länken och kan komma in och kålla på vad jag har skrivit om dom är intreserade, jag skickar åxå mejl med inlägg jag rekomenderar till dom så om dom inte håller sig uppdaterade så är det deras eget fel!
Och det jag sagt är åxå att jag helst gör det hos ett proffs och att det blir deras val var jag kommer göra det...
Håller me bea, det är fegt att förolämpa någon utan att skriva under!